Петък, 16 Ноември 2012 11:15    Array Печат Array
Културно-просветен център "Ихтис" с интересни прояви
Новини - Сливен
 Конкурс по художествено слово за рецитация на стихове организира Младежки културно-просветен център "ИХТИС"-Сливен за деца от І до ІV клас. Поводът е 21 ноември - Ден на православната християнска младеж и семейство. Децата могат да изпълнят  стихотворение по свой избор на тема "Моят пъстър свят". А светът на едно дете е толкова разнообразен и интересен! Изискванията са: изразително изпълнение без грешка на текста, артистично поведение, добра интонация, дикция, тембър, артикулация и правоговор. Всички желаещи да се включат в конкурса да заповядат на 18 ноември- неделя в православния храм "Св. Цар Борис-Михаил Покръстител" в Сливен /до Дамарски мост/. Конкурсът ще се проведе от 10.30 ч. на 18.11. 2012г. в църквата "Св.Цар Борис". Компетентно жури ще оцени всички участници и най-добрите рецитатори ще получат награди от МКПЦ "ИХТИС". Подготвили сме изненади, Очакваме ви, мили деца!

ДЕТСКИ ПРАЗНИК С „ИХТИС"

В навечерието на Християнския празник- Въведение Богородично, в неделя 18.11.12г. от 16.00ч. МКПЦ „ИХТИС" организира празненство в заведението „Детско царство" /бивше „Енерджи"/ за децата от приемните семейства. На детския празник са поканени всички приемни семейства от Сливен, с които „ИХТИС" поддържа връзка. Подготвени са изненади за малките палавници. Очакват ги незабравими мигове на забавление.

ИЗЛОЖБА В КДК

Младежки културно-просветен център „ИХТИС" и Клуб на дейците на културата в Сливен организират по повод светлия християнски празник Въведение Богородично – Ден на православното християнско семейство и младеж, изложба на художничката и журналистка Латинка Минкова в КДК на ул."Великокняжевска". Това е нейната 12-та самостоятелна изложба, която е и благотворителна. Ще бъдат представени избрани творби на Минкова. Изложбата се открива на 20-ти ноември. 2012г. вторник от 17.30 ч. в КДК.