Петък, 16 Ноември 2012 22:58    Array Печат Array
Музика за Миро!
Новини - Сливен
 Невероятен тричасов концерт подариха на Миро тази вечер неговите съученици и приятели. Кампанията за събиране на средства за лечението на десетокласника от ПМГ тече с пълна сила, а благотворителният концерт тази вечер бе част от нея. Организираха го приятели и съученици на Миро. Купилите билети за концерта обаче се оказаха повече от местата, които зала „Зора" можеше да предостави. И доста младежи останаха пред вратите...

 Концертът започна с изпълнението на нашумелия хит в момента „Когато ти трябвам", изпълнен от Били Хлапето и Михаела. После на сцената се изявиха някои от най-добрите в момента сливенски и бг рап изпълнители като Знахари, Боби Кинтата, Stz Otbora, Ripper, Hoodini, Jentaro, LilM, F.O., Kriso Malkiq, Braketo и др. Изявиха се и балетите „Грация", „Сън райз", „Авангард", „Империа" и танцова формация към Професионалната гимназия по икономика. С изпълненията си момчетата от формация „Hill creeps" подлудиха публиката, много овации събраха и различните попинг и бийтбокс изпълнения. В концерта участваха и индивидуални певци. В края на концерта на сцената бе поканен и главният „виновник" за шоуто – Миро. След това забавата продължи с рап изпълнения, публиката стана на крака, а много млади хора се качиха на сцената при Миро и изпълнителите...

Невероятен концерт, който продължи повече от 3 часа. Концерт, който показа, че младите хора на Сливен могат да се съберат заедно за една добра кауза като тази да помогнат на Миро в неговата борба. Концерт, който показа, че в този град има енергия и надежда.

По време на концерта стана ясно, че народни представители от ГЕРБ и БСП са превели определени суми за лечението на МИрослав. Суми са събрали и служителите на общината и Областна администрация, ученици в различни класове в сливенски училища и др.

Надяваме се, че кампанията ще успее и ще бъдат събрани нужните средства за лечението на Миро. Ако още не сте помогнали и искате да преведете пари за лечението на десетокласника от ПМГ, банковата сметка е:

BG97UNCR96604007877914
BIC-UNCRBGSF
Марияна Георгиева Иванова