Вторник, 20 Ноември 2012 11:51    Array Печат Array
Продължава дарителската кампания за лечението на Миро от ПМГ
Новини - Позиции
 Дарителската кампания за събиране на средства за лечението на десетокласника от ПМГ „Добри Чинтулов" Мирослав Петков продължава. Всеки, който иска да помогне, може да дари средства на банкова сметка BG97UNCR96604007877914 BIC-UNCRBGSF, Мирослав Петков.

По време на петъчния благотворителен концерт в зала „Зора", който бе организиран от приятели и съученици на Миро, са събрани 3400 лв. Организаторите са продали 310 билета, а средствата от дарителските кутии в залата са били преброени и преведени в банковата сметка. До петък от ПМГ са превели по сметката чрез дарителски документи около 8 хиляди лв.

Директорът на ПМГ Мариана Милева каза, че 1000 лева е дарил бивш възпитаник на гимназията. Депутатите Десислава Танева и Асен Гагаузов също са направили дарения за лечението на Миро.

По наша информация, средства са събрали и превели по сметката и служителите на общината и Областна администрация, различни фирми и магазини, както и много класове от училища в Сливен.

Дарителската кампания продължава. Очаква се на сесията на Общинския съвет на 28 ноември да бъде гласувано предложение за финансова помощ за лечението на Миро.